Tuinverlichting Solar
Solar
De mooiste Solar wandlampen voor buiten
Welkom solarwandlamp.nl, de toonaangevende leverancier in Nederland van hoogwaardige, het hele jaar door betrouwbare solarlampen voor buiten gebruik. Ons assortiment lampen op zonne-energie zijn stijlvol en elegant. Een echt eye-catcher voor op de muur van je huis, schutting of schuur!
Wandlamp
Ervaar de kracht van
Zonne Energie
Tuinlampen op zonne-energie zijn veel gekozen verlichting in Nederland op dit moment vanwege de duurzaamheid. Deze duurzame lampen laden zichzelf op door middel van zonne-energie.  Doordat de wandlampen op zonne-energie werken, zijn ze op allerlei plaatsen gemakkelijk toepasbaar en zijn de volledig draadloos.
Draadloos

Geen kabels nodig

Solar

lamp met zonnepaneel

100%

Zonne-energie

Power

Besparing modus

solar wandlamp zonne-energie
Solar tuinverlichting
Draadloos
Bestel draadloze
wandlampen
Onze solar wandlampen zijn volledig draadloos, dus zonder snoer of kabels. Dit betekent dat je de verlichting gemakkelijk buiten in de tuin of aan de gevel kan aanbrengen. Voorkom vele problemen op je electra netwerk en bestel een solar wandlamp zonder snoer op onze webshop
swg-ae-wind-generator

Design Solar Wandlampen

Stijlvolle tuinverlichting op zonne-energie voor buiten aan de muur, schutting of schuur.
Solar wandlampen
  • Solar wandlampen
  • Solar grondspots
  • Solar spots
  • Solar schijnwerpers
  • Solar lantaarn

Nieuwste solar tuinverlichting trends

Blijf op de hoogte van de nieuwste wandlampen trends
Design
Tuinverlichting op zonne energie
Design is belangrijk. Niet alleen voor je huis en je inrichting, maar ook voor je tuinverlichting. Je buitenverlichting is namelijk het visitekaartje van je huis. Heb je een prachtig huis en een mooie tuin, maar mist het de juiste verlichting op bepaalde plekken? Met solar tuinverlichting op zonne-energie creëer je een moderne uitstraling. De lampen hebben een strak design en plaats je waar jij dat wilt.
✓ Binnen 1 minuut is je solar tuinverlichting geplaatst.
tuinverlichting op zonne energie

Solar tuinverlichting plaatsen

De solar tuinverlichting in onze shop zijn erg eenvoudig te monteren. Binnen enkele minuten kan je al genieten van kwaliteit verlichting op zonne-energie.

1. Plaats op een zonnige plek

Zorg voor een mooie plek in de zon, of een plek met veel licht.

2. Draadloze montage

De solar tuin lampen zijn gemakkelijk te monteren doordat ze geen stroom nodig hebben.

3. Onderhoud je zonnepaneel

Regelmatig de solar verlichting schoonmaken verlengt de brandtijd.

Solar
De mooiste Solar lampen voor in je tuin
Je tuin sfeervol verlichten is voor veel mensen een wens. Maar lampen zijn vaak lomp, geven teveel of juist te weinig verlichting en kosten ook nog eens veel energie. Nu is er gelukkig een alternatief. Met solar tuinverlichting op zonne-energie heb je namelijk geen van deze nadelen. Je creëert binnen een handomdraai een fijne sfeer in je tuin. Hoe? Door een mooi design, de juiste verlichting en een natuurlijke energiebron, namelijk de zon.
Solar vlonderspot LED - Decking - Terrasverlichting