Solar

Bijzondere Solar buitenverlichting op zonne-energie

Bijzondere Solar buitenverlichting op zonne-energie

Bij solarwandlamp.nl verkopen we bijzondere Solar buitenverlichting op zonne-energie. Alle soorten vind je in ons assortiment. Van solar wandlampjes voor in je tuin tot schijnwerpers, je kan het zo gek niet verzinnen. Er is dan ook veel vraag naar deze manier van verlichten. Dat komt vooral doordat gebruik van zonne-energie enorm bespaart op de energiekosten. Bovendien is het nog milieuvriendelijk ook.

Nu moet je je niet laten misleiden door het woord zonne-energie. Hierdoor lijkt het er namelijk op, dat de lampen alleen opgeladen kunnen worden als de zon schijnt. Niets is minder waar! In werkelijkheid is daglicht voldoende om de batterijen in de lampen op te laden.

De werking van bijzondere Solar buitenverlichting op zonne-energie

Voor de bijzondere Solar buitenverlichting op zonne-energie is dus niet perse zonlicht nodig om te kunnen schijnen. Hoe gaat dat dan in z’n werk? In de lampen bevindt zich een Solar paneel. Dit paneel vangt zonlicht (daglicht) op, en zet die om in elektrische stroom. Daarmee worden de, in de lampen aanwezige, oplaadbare batterijen geladen. Door middel van een ingebouwde sensor schakelen de lampen als het donker wordt automatisch aan, en weer uit wanneer het licht wordt.

Solar buitenverlichting op zonne-energie makkelijk te plaatsen

Naast het feit dat je heel veel kosten bespaart op je energierekening, scheelt het ook nog eens het inschakelen van een elektricien. Deze bijzondere solar tuinverlichting op zonne-energie plaats je namelijk heel eenvoudig zelf. Er komen immers geen elektrische snoeren of kabels aan te pas. Voor de wandlampen heb je alleen wat schroeven en een schroevendraaier nodig, en de lantaarns op zonne-energie prik je zomaar in de grond. Ook voor het bevestigen op andere plaatsen in je tuin hoef je echt geen vakman te zijn.

Solar buitenverlichting met sensor

Sommige solarlampen beschikken ook over een bewegingssensor. Dat betekent dat ze gaan branden bij het detecteren van een bewegingen. Zeer gunstig voor de inbraakveiligheid van je huis. Dieven werken nu eenmaal liever in het donker.

Hier bijzondere Solar buitenverlichting op zonne-energie bestellen

Neem eens een kijkje in onze webshop solarwandlamp.nl en je zal zien dat er genoeg Solar buitenverlichting te koop is. We hebben zeer veel leuke modellen in huis, van klassiek tot modern. Zodra we je bestelling ontvangen gaan we ermee aan de slag.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *