Solar nieuws

De Solar buitenlamp van dit moment

De Solar buitenlamp van dit moment

Je bent vast wel bekend met lampen die werken op zonne-energie. Waarschijnlijk heb je zelfs van de Solar buitenlamp gehoord. Toch willen we je nog even overtuigen van de hoeveelheid voordelen die er kleven aan het hebben van Solar buitenverlichting. Op solarwandlamp.nl heb je keus uit diverse solar modellen.

Voordelen van de Solar buitenlamp

De Solar buitenlamp van dit moment heeft een stijlvolle uitstraling en is gegarandeerd waterbestendig. Hij neemt zoveel zonne-energie op, dat de lamp de hele nacht je tuin zal verlichten zonder dat het je te veel geld aan stroom zal kosten. Bovendien is zonne-energie milieuvriendelijk.

Doordat de Solar buitenlamp op zonne-energie werkt, heb je geen stopcontacten nodig. Dat betekent dat je dus ook geen kabels en snoeren door je tuin heen aan hoeft te leggen of zelfs te laten leggen. Dat scheelt ook weer kosten voor een elektricien.

Er is geen vakman nodig om de lamp op te hangen. Het is een kwestie van een schroefje in de muur van je huis of schuur, en het klusje is geklaard. Ook kun je de lampen makkelijk aan je schutting bevestigen.

Als laatste punt noemen we nog de veiligheid. Een goed verlichte tuin brengt de inbraakgevoeligheid enorm omlaag. Inbrekers werken nu eenmaal liever in het donker dan in het volle licht.

Verschillende modellen Solar buitenlampen

Er is bijzonder veel keus in buitenlampen van Solar. We hebben de vierkante modellen, de cilindervormige en de klassieke varianten. Bovendien kun je kiezen of je de lichtstraal de ruimte in wil laten schijnen, naar beneden of naar boven.  Heel sfeervol zijn de zogenaamde Solar up downlights. Deze lampen stralen licht naar boven en naar beneden. Een leuk idee is het, om je hele tuin verlichten met meerder kleine lampjes.

De Solar buitenlamp in verschillende modellen

Alle Solar buitenlampen kun je op onze shop bestellen. Wij nemen je bestelling in behandeling en zorgen voor een snelle levering. Let op! Boven 50 euro gratis verzending.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *