Solar tuinverlichting

Draadloze buitenverlichting met Solarlampen 

Draadloze buitenverlichting met Solarlampen

Waarom willen steeds meer mensen overgaan op draadloze buitenverlichting met Solarlampen? Stel dat je een prachtige tuin hebt, alleen de verlichting ontbreekt nog. Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor lampen op normale elektrische stroom. Maar daar kleven echt wel wat nadelen aan. Ten eerste moet je dan genoeg stroomvoorziening in je tuin hebben. Ten tweede moeten er ook elektrische kabels en snoeren worden aangelegd. Vandaar dat draadloze buitenverlichting met Solarlampen steeds populairder wordt. Ze zijn immers makkelijk te plaatsen en verplaatsbaar. Bovendien bespaar je een heleboel op je energierekening.

Om de keuze voor deze manier van verlichten wat makkelijker voor je te maken, leggen we de werking van draadloze buitenverlichting met Solarlampen nog even zo goed mogelijk voor je uit.

De werking van draadloze buitenverlichting met Solarlampen

Draadloze buitenverlichting met Solarlampen geeft licht door het opvangen van de stralen van de zon. Dit zal je bekend zijn. Die zonne-energiestralen worden opgevangen door een Solar paneel en daardoor omgezet in elektrische stroom. Dat Solar paneel is in de buitenlamp gebouwd. De buitenlamp bevat ook oplaadbare batterijen. Deze batterijen worden zodoende weer geladen door de omgezette elektrische stroom.

Hieruit volgt, dat de lampen dus overdag opgeladen worden. Daardoor kunnen ze de hele nacht je tuin verlichten. Hoe weten ze dan dat ze alleen ’s nachts moeten branden? Dat komt doordat er een schemersensor is ingebouwd.

Sommige lampen zijn ook voorzien van een bewegingssensor. Dit bevordert de inbraakveiligheid. Zodra deze sensor namelijk beweging detecteert, gaat ie branden. Hiervoor zijn de Solar schijnwerpers uitermate geschikt.

Kortom, alle reden om over te gaan op draadloze buitenverlichting met Solarlampen.

Draadloze buitenverlichting met Solarlampen hier online

We hopen dat we duidelijk hebben kunnen maken, waarom je zou moeten kiezen voor draadloze buitenverlichting met Solarlampen. In onze webshop solarwandlamp.nl vind je zeer zeker de Solarlampen die passen in jouw tuin. We hebben bijvoorbeeld wandlampjes, lantaarns, schijnwerpers, grondspots en nog veel meer modellen op voorraad. Nadat we je bestelling ontvangen hebben, nemen we die in behandeling. We zorgen vervolgens voor een snelle levering.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *