Solar

Hoe werkt Solar verlichting?

Hoe werkt Solar verlichting?

Hoe werkt Solar verlichting? Dit is een vraag die best veel gesteld wordt. Je ziet dat lampen op zonne-energie steeds meer in trek zijn bij de mensen. Er zijn dan ook tal van voordelen te noemen van deze manier van verlichten ten opzichte van verlichting door middel van normale elektrische stroom. Bovendien zijn er Solar lampen in verschillende stijlen te koop. Of je nu voor modern wil gaan of liever iets klassieks, er is voor iedereen een Solar lamp naar smaak te vinden. Maar hoe werkt Solar verlichting dan? Dat leggen we je graag zo duidelijk mogelijk uit!

De werking van Solar verlichting

Het eerste antwoord op de vraag, hoe werkt Solar verlichting, zit al in de naam verwerkt. De lampen werken op de energie van de zon (Solar). Dat gebeurt natuurlijk niet vanzelf. In de lamp is een zonnepaneel ingebouwd, die de lichtstralen van de zon opvangt. Deze lichtstralen worden in het paneel omgezet in elektrische energie. Met deze energie worden de oplaadbare batterijen, die ook in de lamp bevestigd zijn, opgeladen.

Solar verlichting wordt dus overdag opgeladen, om gedurende de nacht je tuin te kunnen verlichten.

Het automatisch aanspringen van de lampen, is mogelijk doordat er een sensor in is geplaatst. Zodra het donker wordt flitst de lamp aan, en ook weer uit als de dag begint.

Er wordt ook Solar verlichting verkocht die beschikt over een bewegingssensor. Dat betekent dat de verlichting aan gaat bij het detecteren van bewegingen. Zeer gunstig voor de inbraakveiligheid van je huis. Dieven werken nu eenmaal liever in het donker.

Voordelen van Solar lampen

Nu we de vraag op, hoe werkt Solar verlichting, hebben beantwoord, zetten we nog even de voordelen voor je op een rij:

  • Energiebesparend.
  • Verbetering van het milieu.
  • Geen kabels of snoeren, dus makkelijk te plaatsen.
  • Perfect te gebruiken als solar schutting verlichting
  • Geen elektricien nodig, wat ook weer kosten bespaart.
  • Oplaadbare batterijen zijn ook los verkrijgbaar. (Ze zijn heel duurzaam, maar kunnen natuurlijk op den duur aan vervanging toe zijn)
  • Inbraakveiligheid

Antwoord gekregen op jouw vraag?

Als het antwoord op jouw vraag duidelijk genoeg is om tot aanschaffen van Solar verlichting over te gaan, neem dan een kijkje in onze webshop solarwandlamp.nl. Daar vind je zeer zeker de solar tuinlampen die passen in jouw tuin. Nadat we je bestelling ontvangen hebben, nemen we die in behandeling en zorgen voor een snelle levering.

Back to list

Related Posts