Solar

Overrijdbare Solar grondspots

Overrijdbare Solar grondspots

Grondspots die je op je oprit wil installeren, moeten tegen een stootje kunnen. Daarom zijn er de overrijdbare Solar grondspots. Dat neemt niet weg dat deze types ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld terrassen, tuinpaden of vlonders. Met alle Solar grondspots creëer je een warme gezellig sfeer rondom je woning. Daar zijn ze ook op de eerste voor bedoeld. Maar als je van plan bent je oprit te verlichten, moet je wel extra letten op de draagkracht van de spots.

Sterke Solar grondspots voor opritten

De meeste grondspots vallen wel onder de overrijdbare Solar grondspots. Immers, grondspot op zonne-energie zijn allemaal van een zeer sterke kwaliteit. Toch raden we je aan, te letten op de draagkracht van de spots die je aan wil schaffen. Natuurlijk is de zwaartekracht van de auto(‘s) die er overheen zullen rijden minstens zo belangrijk. Bovendien moet het ook mogelijk zijn, dat je de auto op de oprit laat staan. Dat vergt nog meer kracht van de overrijdbare Solar grondspots dan wanneer je er alleen maar overheen rijdt.

Er zijn speciale oprit lampen te koop, die extra sterk zijn. Een voorbeeld hiervan is de Solar grondspot LED – Premium oprit lamp, ook wel baksteenlamp genoemd. Deze lamp vind je, net als zovele ander geschikte lampen, in onze webshop solarwandlamp.nl.

Voordelen overrijdbare Solar grondspots

Ook de overrijdbare Solar grondspots zijn natuurlijk draadloos. Een van de voordelen hiervan is het laag houden van je energierekening, alsook het bevorderen van een beter milieu. Het grootste voordeel is het gemak waarmee deze grondspots plaats. We zeiden al dat ze draadloos zijn, wat inhoudt dat je niets met bekabeling of stroomaanleg te doen hebt.

De inbouwde schemersensor zorgt ervoor dat je niet hoeft na te denken over het aan- en uitschakelen van de solar verlichting. Als de avond invalt, gaan de overrijdbare Solar grondspots branden, en als de dag begint gaan ze weer uit. Makkelijker kan het bijna niet. De spots zijn gemaakt van gegarandeerd roestvrijstaal (RVS) en zijn waterbestendig. Daarom is het ook mogelijk om ze in de grond te plaatsen.

Overrijdbare Solar grondspots bestellen

Al onze overrijdbare grondspots zijn gemaakt van gegarandeerd roestvrijstaal (RVS) en zijn waterbestendig. Daarom is het ook mogelijk om ze in de grond te plaatsen. Ga je voor gemak en kwaliteit? Neem dan snel een kijkje in onze webshop solarwandlamp.nl, zeker weten dat je hier slaagt.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *