Solar nieuws

Plaats wandverlichting zonder snoer, draad of kabel

Plaats wandverlichting zonder snoer draad of kabel

Word jij ook zo moe van de kabels en draden die verlichting met zich meebrengen? Heb je mooie wandlampen voor buiten gekocht, maar ben je aan het worstelen met de bedrading? De energietoevoer moet natuurlijk wel veilig kunnen gebeuren buiten, rekening houdend met het regenachtige Nederland. Gelukkig is daar een oplossing voor en ook nog eens een milieuvriendelijke: wandverlichting zonder kabel of draad, maar op zonne-energie. Op zonne-energie? In ons koude kikkerland? Ja en ja. Steeds meer mensen gaan van normale verlichting over op solar verlichting. Dit heeft voor iedereen een andere reden. Dit komt doordat verlichting op zonne-energie veel voordelen heeft, zeker vergeleken met normale verlichting.

De keuze voor solar wandverlichting zonder kabels

De milieuvriendelijke keuze voor verlichting is een opkomende trend die nog even lijkt aan te houden. De keuze om voor solar wandverlichting te gaan is dan ook omdat het veel bespaart op energieconsumptie. Doordat de lampen geen stroom nodig hebben, kost het verlichten van je tuin geen energie. De wandverlichting heeft enkel zonlicht nodig om zichzelf op te laden. Vervolgens gaan de lampen alleen aan wanneer een speciale sensor detecteert dat het buiten donker wordt. Hierdoor heb je geen omkijken naar de lampen, zodra ze zijn geïnstalleerd, wat overigens ook erg simpel te doen is.

Eenvoudig te plaatsen wandverlichting zonder kabel of draad

Wandverlichting zonder kabel of draad. Dat is concreet waar het omdraait bij solar wandverlichting. Natuurlijk telt de milieuvriendelijke energiebron mee en het feit dat het kosten bespaart. Maar, als we heel eerlijk zijn, is wandverlichting zonder kabels een favoriet voordeel. Het enige waar je rekening mee moet houden bij het plaatsen van de verlichting is het zonlicht dat de lamp opvangt. De lamp dient genoeg zonlicht te krijgen om zichzelf op te kunnen laden. Dit betekent niet dat de lamp per se in direct zonlicht moet staan. Zolang de verlichting niet in de schaduw staat, komt het goed. Doordat dit de enige restrictie is voor het bepalen van de plaats van je wandverlichting heb je veel vrijheid. Veel meer vrijheid als je het vergelijkt met normale verlichting. Kabels die te kort zijn, op lelijke plaatsen hangen en zo in het oog springen. Met wandverlichting op zonne-energie is dit verleden tijd. Geen kabels of draad meer. Kies jij ook voor solar wandverlichting?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *