Solar

Solar LED fakkel tuinverlichting

Solar LED fakkel tuinverlichting

Wanneer je op zoek bent naar fakkel tuinverlichting, zijn Solar LED fakkels in het bijzonder geschikt. Deze fakkels werken op zonne-energie, en zijn daarom energiezuinig en milieuvriendelijk.

Fakkel tuinverlichting staat sowieso al bekend om het makkelijk installeren ervan. Wanneer ze bovendien op zonne-energie werken, is het helemaal een klusje van niks. Er komen op deze manier namelijk helemaal geen elektrische kabels aan te pas. Je steekt ze in de grond, laadt ze op via het ingebouwde zonnepaneel, en je bent verzekerd van sfeervolle verlichting zodra het donker wordt. In onze webshop solarwandlamp.nl kun je de Solar LED fakkels tuinverlichting online bestellen.

Beste kwaliteit Solar Fakkel tuinverlichting

Onze fakkel tuinverlichting van Solar geeft een flikkerend vlam effect. Daardoor lijkt het net alsof er een echte kaars in de fakkel brandt. Dit zorgt voor een gezellige warme sfeer in je tuin. De draadloze Solar LED fakkels zijn voorzien van een ingebouwde schemersensor. Dat betekent dat de fakkels gaan branden zodra het donker begint te worden, en weer uit gaan als het licht wordt.

Dat Solar verlichting zuinig is, dat wist je waarschijnlijk al. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het zonnepaneel op een plek staat waar hij voldoende zonlicht (daglicht) op kan vangen. De fakkel verlichting beschikt ook nog eens over een optionele energiebesparende modus (dual powersaving). Dat houdt in dat de helderheid van het licht wordt verminderd, en de looptijd (brandduur) elke nacht wordt vergroot. Zo presteren de fakkels ook perfect gedurende de donkere wintermaanden. Uiteraard is Solar fakkel tuinverlichting waterdicht.

Solar Fakkel tuinverlichting online in onze webshop

Zo makkelijk als de fakkels te installeren zijn, zo makkelijk kun je ze hier online bestellen. Kijk voor solar tuinverlichting in onze webshop solarwandlamp.nl. De fakkels zijn uitstekend geschikt voor het markeren van bijvoorbeeld borders, bloembedden en paden. Maak van je tuin een gezellig buitenverblijf door ze hier te bestellen. Wij zorgen dat je ze zo snel mogelijk in huis hebt!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *