Solar verlichting is eenvoudig te plaatsen op een schutting

Ben je op zoek naar een tuinverlichting die altijd brandt als het donker wordt? Dan kun je het beste een Solar lamp kopen. Met Solar schutting verlichting zorg je ervoor dat je schutting en je tuin mooi verlicht is, zodra het donker wordt. Door gebruik te maken van een schemersensor zal de lamp aanspringen op het moment dat het donker wordt.

Verlichting aan of bij de schutting kan je tuin nog veel mooier maken. Voornamelijk in de donkere wintermaanden, maar ook in het voor en najaar om nog langer te kunnen genieten van je tuin. Verlichting in je tuin zorgt ervoor dat je tuin en je huis een geheel worden. Zodra het donker wordt buiten zal je tuin niet meer alleen donker zijn, maar zie je meer diepte zodra je naar buiten kijkt. Daarnaast zorgt verlichting in de tuin ervoor dat je nog liever wat langer buiten blijft zodra het weer aangenaam is.

Een kleine greep uit onze Solar schutting verlichting

Solar wandlamp up downlight – antraciet

39,50

Deze stijlvolle kubusvormige up / down-wandlamp op zonne-energie zorgt voor perfecte verlichting van ingangen, muren, schuttingen, hekken en bijgebouwen.

 • Hoogte: 77mm / Breedte: 90mm
 • Geschikt voor buiten gebruik (tuinverlichting)
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Solar wandlampen up downlight – antraciet – set 4 stuks

152,00

Deze stijlvolle kubusvormige up / down-wandlampen set op zonne-energie zorgt voor perfecte verlichting van ingangen, muren, schuttingen, hekken en bijgebouwen. Profiteer van deze set prijs.

 • Hoogte: 77mm / Breedte: 90mm
 • Geschikt voor buiten gebruik (tuinverlichting)
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Solar wandlamp up downlight – XL – antraciet

49,50

Deze stijlvolle kubusvormige XL up / down-wandlamp op zonne-energie zorgt voor perfecte verlichting van ingangen, muren, schuttingen, hekken en bijgebouwen.

 • 8.2 cm x 17.1 cm x 8 cm
 • Geschikt voor buiten gebruik (tuinverlichting)
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Solar wandlamp up downlight rond – antraciet

44,50

Onze bestverkochte up downlight wandlamp is nu verkrijgbaar met een geïntegreerd zonnepaneel.Deze wandlamp voor buiten heeft een strakke afwerking, waardoor het ideaal is voor eigentijdse en moderne buitenruimtes.

 • Hoogte: 110mm / Breedte: 105mm
 • Geschikt voor buiten gebruik (tuinverlichting)
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Solar wandlamp up downlight rond – antraciet – set 4 stuks

168,00

Actie! Onze bestverkochte premium up-downlight wandlamp is nu verkrijgbaar in een voordelige set van 4 stuks. Deze sfeervolle wandlampen set voor buiten hebben een strakke afwerking, en maken een mooie sfeer in je tuin.

 • Setprijs: 4 stuks wandlampen
 • Hoogte: 110mm / Breedte: 105mm
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Solar Hanglamp – Klassieke lantaarn – Zonne-energie

42,50

Deze sfeervolle solar wandlamp Elegance set (2 stuks) op zonne-energie is een eigentijdse wandlamp die zorgt voor stijlvolle verlichting in elke buitenruimte. Met de dual colour functie kan er gekozen worden tussen een warm witte of natuurlijk witte gloed.

 • Hoogte: 180mm / Breedte: 170mm
 • Wandlamp op zonne-energie in lantaarnstijl
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Solar wandlamp Elegance – Frosted panel – Set 2 stuks

40,00

Deze sfeervolle solar wandlamp Elegance set (2 stuks) op zonne-energie is een eigentijdse wandlamp die zorgt voor stijlvolle verlichting in elke buitenruimte. Met de dual colour functie kan er gekozen worden tussen een warm witte of natuurlijk witte gloed.

 • Hoogte: 150mm / Breedte: 90mm
 • DualWhite – verander van wit naar warm wit
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Solar wandlamp Moderna – Set 2 stuks – Zonne-energie

39,50

Deze sfeervolle solar wandlamp Moderna set (2 stuks) op zonne-energie is een eigentijdse wandlamp die zorgt voor stijlvolle verlichting in elke buitenruimte.

 • Hoogte: 82mm / Breedte: 100mm
 • Set van 2 solar wandlampen
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Solar wandlamp vierkant XL – Design up & downlight

47,50

De solar wandlamp vierkant XL design up & downlight op zonne-energie is een eigentijdse wandlamp die zorgt voor stijlvolle verlichting in elke buitenruimte. Met de dual colour functie kan er gekozen worden tussen een warm witte of natuurlijk witte gloed, die elke buitenruimte verfraait.

 • Hoogte: 150mm / Breedte: 90mm
 • Geschikt voor buiten gebruik (tuinverlichting)
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Solar wandlamp vierkant XL – Design up & downlight – 4 stuks

170,00

4 stuks solar wandlampen vierkant XL design up & downlight op zonne-energie. Deze eigentijdse wandlampen zorgen voor stijlvolle verlichting in elke buitenruimte. Met de dual colour functie kan er gekozen worden tussen een warm witte of natuurlijk witte gloed, die elke buitenruimte verfraait.

 • Setprijs: 4 stuks
 • Hoogte: 150mm / Breedte: 90mm
 • Volledige draadloos, op zonne-energie

Hoe werkt Solar schutting verlichting?

Door middel van zonne-energie laadt de Solar schutting verlichting zich overdag op. Ook als de zon niet schijnt, zal de verlichting opladen. Zodra het dan donker wordt buiten, geeft de sensor een signaal af aan de ingebouwde accu of batterij. De energie in de batterij wordt vrijgegeven en zo zal de verlichting gaan branden.

De Solar lampen zullen weer uit gaan op het moment dat het licht wordt, of zodra de accu of de batterij leeg is. Mocht de zon een keer een dag niet schijnen, betekent dit niet dat de verlichting niet aan zal gaan. De batterij van de Solar verlichting laadt ook op als het bewolkt is. Je hebt voor de Solar lampen ook geen kabels nodig. Je kunt de lampen gewoon in je tuin plaatsen zonder dat je de lampen hoeft aan te sluiten op het energienetwerk. Dit bespaart ook nog eens kosten en is milieubewust.

Soorten schutting verlichting op zonne-energie

Er zijn meerdere soorten verlichting voor aan je schutting. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor verlichting die twee kanten op schijnt, naar boven en naar beneden. Zo wordt je schutting mooi verlicht, maar ook eventuele planten of bloemen die onder je schutting staan worden in de spotlight gezet.

Je kan er ook voor kiezen om Solar verlichting te plaatsen die aan de bovenkant van de schutting naar beneden wordt geplaatst. Er is dan minder kans op beschadigingen.

De meeste wandlampen in de tuin zijn niet dimbaar. Deze lampen zijn vaak voorzien van een schemersensor en zullen dus aanspringen zodra het donker wordt. Zodra het weer licht wordt zullen ze uit gaan.

Er bestaan ook Solar lampen met een aan/uit schakelaar. Deze kun je vanuit binnen in je huis dus aan en uit zetten, waardoor je niet afhankelijk bent of het buiten donker of licht is.

Solar schutting verlichting; een goed startpunt

Met goede verlichting kun je zorgen dat je tuin echt bij het huis wordt betrokken. In de avond is de tuin niet langer meer een zwart gat zonder einde. Een mooi belichte tuin nodigt uit om ‘s avonds toch nog even buiten te gaan zitten en heerlijk te genieten van die heerlijke zomeravond.

Omdat een schutting vaak het einde van de tuin aangeeft is het ook meteen een mooi beginpunt om te zorgen voor verlichting. De schutting is dan niet slechts een tuinafscheiding, maar echt onderdeel van de verlichting. Met de juiste verlichting is de tuin in het donker niet langer meer een zee aan duisternis. Licht zorgt namelijk voor een gevoel van ruimte. Door het gebruiken van solar schutting verlichting vergroot je optisch de tuin.

Een solar schutting lamp plaatsen

Er zijn weinig soorten verlichting gemakkelijker te plaatsen dan lampen op zonne-energie. Bij een solar schutting lamp hoef je helemaal geen elektriciteitskabels te trekken. Dat scheelt je tijd, maar ook geld. Hun stroom halen de lampen gewoon uit het zonlicht en dat is gratis. Zelfs op de dagen dat de zon net wat minder schijnt levert het zonnepaneel in de lamp nog steeds voldoende energie voor flink wat uren licht in de duisternis. Ophangen van de lamp is ook enorm gemakkelijk. Zelfs voor een onervaren klusser is het plaatsen van deze verlichting een eitje. Om een solarlamp aan een schutting te hangen heb je aan een schroevendraaier al voldoende. Voor het ophangen van één lamp hoef je namelijk slechts twee schroeven in het hout van de schutting te schroeven.

Wanneer je een lange schutting hebt, is het misschien wel mooier om te kiezen voor meerdere lampen. Symmetrie doet het namelijk altijd goed in een tuin. Gebruik een meetlint om de lampen op gelijke afstand en op ongeveer dezelfde hoogte te plaatsen.

Solar lamp voor aan de schutting; waar let je op

Verlichting voor aan de schutting kan meerdere doelen hebben. Misschien wil je zorgen voor meer sfeer in de tuin, door bijvoorbeeld diepte te creëren. Maar het kan natuurlijk ook dat je het belangrijker vindt dat de solar schutting lamp zorgt voor goed zicht en een verbeterde veiligheid. Die afweging tussen beide functies is belangrijk. Ben je namelijk op zoek naar sfeer dan kun je ook prima een iets minder heldere verlichting kiezen dan wanneer je de lampen gebruikt als vorm van inbraakpreventie. Om je te helpen met het uitkiezen van een schuttinglamp zul je in de productomschrijvingen terug kunnen vinden wat de kleur en helderheid van het licht is. Handig om solar schutting verlichting uit te kiezen die precies bij je wensen past, maar ook om verschillende soorten verlichting goed met elkaar  te kunnen combineren.

Bedenk ook wat je precies wilt uitlichten. Moet het licht de schutting verlichten? Of juist de planten ervoor? Solar schutting verlichting is te koop in verschillende varianten. Elk met een ander lichteffect. Sommige lampen schijnen naar boven en beneden, sommigen naar voren en andere weer juist alleen naar beneden.

Zoals voor zoveel dingen en dus ook voor schutting verlichting: less is more. Voel je dus absoluut niet verplicht om iedere vierkante centimeter van de schutting in de spotlight te zetten. Juist door te spelen met licht en schaduw kun je een schitterende sfeer in je tuin creëren. In tuinontwerp speelt symmetrie een belangrijke rol; dus meerdere lampen zullen er waarschijnlijk beter uitzien dan één solarlamp op een schutting.

Hangt de solar schutting lamp in het zicht, dan zorg je natuurlijk voor een lamp met een mooi ontwerp. Gelukkig kun je bij ons terecht voor design schutting solar lampen. Uitgevoerd in aluminium en leverbaar in zwart antraciet, chroom en verschillende vormen, zoals vierkant of rond. De lampen zijn daardoor altijd perfect te verwerken in ieder tuinontwerp. Heb je een grote tuin en meerdere lampen nodig, dan verkopen wij de solar schutting verlichting ook als set.

Gemakkelijke lamp voor aan de schutting

Solar schutting lampen werken op zonne-energie. Dat heeft voor jou een groot voordeel: je kunt deze verlichting vliegensvlug in gebruik nemen. De lampen halen hun energie uit het zonlicht, dus je hoeft geen tientallen meters elektriciteitskabel in de grond in te graven. Dat maakt solar schutting lampen niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens een hele goedkope oplossing. Bovendien schakelen de lampen zichzelf automatisch in zodra het begint te schemeren. Eenmaal geplaatst heb je er geen omkijken meer naar.

Een solar lamp aan de schutting is duurzaam

Een solar lamp werkt op zonne-energie. Overdag laadt de lamp zichzelf op door middel van een klein zonnepaneeltje op de lamp. Zodra het begint te schemeren gaat de schutting lamp vanzelf aan. En dat kost je helemaal niets, want energie van de zon is gratis. Dat maakt solar schutting verlichting een voordelige en zeker ook een hele duurzame keuze. Bovendien heeft de led lichtbron in de lamp ook nog eens heel hele lange levensduur, namelijk tot wel 35 keer langer dan een ouderwetse lichtbron.

Een solar lamp voor jouw schutting

Een lamp voor aan de schutting vind je in veel verschillende soorten. Vaak zijn het uplights en downlights. Dit soort lampen zorgt ervoor het licht op de schutting zowel naar boven als naar beneden wordt uitgestraald. Het resultaat is een chic strijk effect op de schutting. Ben je toch meer op zoek naar een lamp met één lichtstraal, dan kies je voor een downlight. Een mooie lamp is dan bijvoorbeeld onze Led filament lamp. Deze staat erg mooi tegen een houten schutting.

Solar spots als schutting verlichting

Ben je echt geen handige klusser of wil je niet boren en schroeven in je schutting dan er is er ook nog een andere oplossing: de spot. Je kunt hem zo in de grond prikken met de meegeleverde grondpen of voet. Een extra voordeel is dat je het licht kunt richten en stellen, zodat je altijd het de goede kant op kunt laten schijnen. Bovendien zijn ze ook nog eens heel erg simpel te verplaatsen. Wil je afwisseling, dan kun je de spots heel gemakkelijk ergens anders neerzetten. Het licht van dit soort spots schijnt van beneden naar boven. Dat geeft weer een heel ander effect.

Verlicht je schutting met solar wandlampen

Verlichting bij of op je schutting versterkt de schoonheid van je tuin. Tijdens de sombere wintermaanden, maar ook in het voor- en najaar kun je hierdoor nóg langer van je tuin genieten. De solar wandlampen garanderen dat je tuin en je huis één worden en je in de avond ook nog naar buiten kan kijken. Bovendien zorgt de verlichting in de tuin ervoor dat je wat langer buiten wilt blijven.

Solar wandlampen voor aan je schutting bestaan in meerdere soorten. Zo kan je voor solar wandlampen kiezen die twee kanten op schijnen, zoals naar beneden en boven. Hierdoor krijg je tuin dimensie en wordt je schutting mooi verlicht. Bloemen of planten onder je schutting worden op deze manier ook verlicht. Naast solar wandlampen met een schemersensor zijn er ook solar wandlampen met een aan/uit schakelaar. Deze solar lampen kan je vanuit je woning aan- en uitzetten, hierdoor ben je niet afhankelijk van het weer en kan de lamp ook op een donkere plek worden geplaatst.

Voor het verlichten van je schutting geldt: minder is meer. Je hoeft dus zeker niet je gehele schutting vol te hangen met solar wandlampen. Je kan een superfijne sfeer creëren door te spelen met licht en verschillende soorten lampen.

Wanneer de solar wandlamp in het zicht hangt, kies je natuurlijk voor een lamp die er mooi en strak uitziet. Bij solarwandlampen.nl kan je terecht voor wandlampen met een prachtig ontwerp. Zo hebben wij aluminium design solar wandlampen in verschillende vormen en kleuren. Er is dus altijd wel een lamp voor jou! Heb je een grote tuin en hierdoor meerdere solar lampen nodig? Ga dan voor onze solar wandlamp sets.