Solar

Solar tuinverlichting met sensor

Solar tuinverlichting met sensor

Wat is er nou makkelijker dan verlichting die automatisch aan en uit gaat. Solar tuinverlichting met sensor is voorzien van dit grote gemak. De sensor zorgt ervoor dat je tuinverlichting vanzelf in- en uitschakelt. Dit noemen we een schemersensor. Zodra de avond valt, gaan de solar tuinlampen uit. De lampen te doven als de dag aanbreekt.

Eenvoudiger en onbezorgder kan het niet. Wil je toch liever zelf bepalen wanneer je tuin verlicht wordt? Dan is er ook de mogelijkheid om de aan- en uitschakelaar handmatig te bedienen.

Solar buitenlampen met bewegingssensor

Solar tuinverlichting is er ook met een ingebouwde bewegingssensor. Deze bewegingssensor geeft een seintje dat de lampen moeten gaan branden, zodra hij beweging detecteert. Bovendien is er Solar tuinverlichting met sensor en bewegingssensor te koop. Dit is heel fijn als je zelf over je tuinpad loopt. Nog belangrijker is het, wanneer er ongewenst bezoek om je huis sluipt. Het is dus de ideale manier om inbrekers op afstand te houden. Zij werken natuurlijk liever in het pikkedonker dan in het volle licht. Kijk eens naar de Solar beveiligingslampen in onze webshop solarwandlamp.nl. Deze beveiligingslampen op zonne-energie zijn uitermate geschikt voor de inbraakveiligheid van je huis.

Solar tuinverlichting met sensor goed voor het milieu

Nog een goede reden om over te gaan op Solar buitenverlichting met sensor, is de milieuvriendelijkheid. De zonne-energie wordt door een ingebouwd zonnepaneel omgezet in elektrische stroom. Daarmee worden de oplaadbare batterijen opgeladen. Zodoende geniet je van een prachtig verlichte tuin, zonder een torenhoge energierekening.

Solar tuinverlichting met sensor bestellen

Je kunt bij ons terecht voor modellen lampen op zonne-energie. De meeste van de lampen in ons assortiment zijn strak en modern van uiterlijk. We hebben natuurlijk ook tuinverlichting met een klassiek design te koop.

Tegenwoordig geeft Solar tuinverlichting niet alleen fel wit licht. De nieuwste solarlampen geven warm wit licht af. Daardoor creëer je meer sfeer in je tuin. Loop je al warm voor Solar tuinverlichting? Neem snel een kijkje in onze webshop solarwandlamp.nl!

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.