Solar tuinverlichting

100% zonne-energie
Tuinverlichting Solar
Solar
De mooiste Solar tuinverlichting voor buiten
Welkom solarwandlamp.nl, de toonaangevende leverancier in Nederland van hoogwaardige, het hele jaar door betrouwbare solarlampen voor buiten gebruik. Ons assortiment lampen op zonne-energie zijn stijlvol en elegant. Een echt eye-catcher voor op de muur van je huis, schutting of schuur!
Tuin
Ervaar de kracht van
Zonne Energie
Tuinlampen op zonne-energie zijn veel gekozen verlichting in Nederland op dit moment vanwege de duurzaamheid. Deze duurzame lampen laden zichzelf op door middel van zonne-energie.  Doordat de wandlampen op zonne-energie werken, zijn ze op allerlei plaatsen gemakkelijk toepasbaar en zijn de volledig draadloos.
Draadloos

Geen kabels nodig

Solar

lamp met zonnepaneel

100%

Zonne-energie

Power

Besparing modus

solar wandlamp zonne-energie
Solar tuinverlichting
Draadloos
Bestel draadloze
tuinverlichting
Onze solar tuinverlichting zijn volledig draadloos, dus zonder snoer of kabels. Dit betekent dat je de verlichting gemakkelijk buiten in de tuin of aan de gevel kan aanbrengen. Voorkom vele problemen op je electra netwerk en bestel solarverlichting voor in je tuin (zonder snoer) op onze webshop

Nieuwste solar tuinverlichting trends

Blijf op de hoogte van de nieuwste wandlampen trends
Design
Tuinverlichting op zonne energie
Design is belangrijk. Niet alleen voor je huis en je inrichting, maar ook voor je tuinverlichting. Je buitenverlichting is namelijk het visitekaartje van je huis. Heb je een prachtig huis en een mooie tuin, maar mist het de juiste verlichting op bepaalde plekken? Met solar tuinverlichting op zonne-energie creëer je een moderne uitstraling. De lampen hebben een strak design en plaats je waar jij dat wilt.
✓ Binnen 1 minuut is je solar tuinverlichting geplaatst.
tuinverlichting op zonne energie

Solar tuinverlichting plaatsen

De solar tuinverlichting in onze shop zijn erg eenvoudig te monteren. Binnen enkele minuten kan je al genieten van kwaliteit verlichting op zonne-energie.

1. Plaats op een zonnige plek

Zorg voor een mooie plek in de zon, of een plek met veel licht.

2. Draadloze montage

De solar tuin lampen zijn gemakkelijk te monteren doordat ze geen stroom nodig hebben.

3. Onderhoud je zonnepaneel

Regelmatig de solar verlichting schoonmaken verlengt de brandtijd.

Solar
Duurzame Solar tuinverlichting bestel je hier
Je tuin sfeervol verlichten is voor veel mensen een wens. Maar lampen zijn vaak lomp, geven teveel of juist te weinig verlichting en kosten ook nog eens veel energie. Nu is er gelukkig een alternatief. Met solar tuinverlichting op zonne-energie heb je namelijk geen van deze nadelen. Je creëert binnen een handomdraai een fijne sfeer in je tuin. Hoe? Door een mooi design, de juiste verlichting en een natuurlijke energiebron, namelijk de zon.
Solar vlonderspot LED - Decking - Terrasverlichting

Solar wandlampen

Solar beveiligingslampen

spot-op-zonne-energie
Buiten
Kies voor Solar buitenverlichting 
Kies voor solar buitenverlichting en geef direct sfeer aan je tuin. Geniet in de zomer en winter maanden van onze sfeervolle buitenverlichting op zonne-energie. Door de hoge kwaliteit van onze solar lampen geniet je optimaal van duurzame verlichting dat wordt opgewekt door de zon. Het installeren van de tuinverlichting is erg makkelijk. Je kiest een zonnige plek uit en plaatst de verlichting binnen 1-2 minuten. Je hebt verschillende sensoren op de solar lampen zitten. Zo heb je lampen met een schemersensor of bewegingssensor.
Zon

Solar tuinverlichting kopen?

Wil je hulp bij je keuze voor solar tuinverlichting? Vul ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk je vragen over tuinverlichting solar beantwoorden. Onze klantenservice probeert altijd binnen 24-uur te reageren. Wij geven graag ondersteuning bij het kopen van tuinverlichting op zonne-energie. Help ons de wereld te verbeteren en kies voor Solar in je tuin.

Solar tuinverlichting vragen

Wanneer we het hebben over solar tuinverlichting, dan bedoelen we daarmee verlichting voor buiten die werkt op zonne energie. Voor hun stroomvoorziening zijn deze buitenlampen voorzien van een kleine module met daarin een aantal zonnecellen. Deze zonnecollector functioneert eigenlijk op dezelfde manier als de grote zonnepanelen die je op daken van woningen ziet, misschien zelfs wel bij jezelf. Het zonlicht wordt opgevangen met het kleine zonnepaneel op de lamp en door middel van een bepaald proces omgezet in energie. Die energie wordt vervolgens opgeslagen in een accu of batterij in de lamp. Solar tuinverlichting is in veel gevallen een ideale manier van verlichten want je hoeft er geen stroomkabels voor te trekken, ze zijn simpel te plaatsen of te monteren en de lampen laden zichzelf overdag op door het licht van de zon te gebruiken.

Zodra de schemering invalt zal het warme zonlicht worden verdrongen door de koelte van het donker. In de avond is het namelijk goed vertoeven in de tuin. Tijd om te genieten van gezelligheid met elkaar of even helemaal tot rust komen. Misschien zelfs wel onder het genot van een hapje en een drankje. Totdat uiteindelijk de hele tuin is gehuld in duisternis. En dat is het moment dat je je misschien bedenkt dat het misschien handig was geweest wanneer je solar tuinverlichting had gehad. Wij hebben een breed assortiment solar lampen met schemersensor. Ervaar het gemak voor tuin lampen op zonne-energie.

Solar tuinverlichting wordt ieder jaar steeds populairder. Heel logisch, want we spenderen steeds meer tijd in de eigen tuin. Binnen maken we het gezellig en we willen deze sfeer en beleving graag doortrekken naar de tuin. Ieder voorjaar begint het bij de meeste mensen dan ook weer opnieuw te kriebelen en worden er in aanloop naar de mooie zomerse dagen massaal kofferbak ladingen vol planten, struiken en andere accessoires – en steeds vaker solar tuinverlichting – aangeschaft.

Om je tuin goed te verlichten kun je kiezen voor verschillende lichtoplossingen. Sommige tuinverlichting vraagt alleen wel aardig wat handigheid of kennis van elektriciteit. Ingraven van elektriciteitskabels en lasdozen. Misschien is er zelfs ook nog geen elektriciteit buiten en moet er een professioneel elektricien komen om dit buiten voor je aan te leggen. Heel veel gedoe en aanvullende kosten, terwijl solar tuinverlichting eigenlijk in vrijwel alle gevallen de meest gemakkelijke oplossing is. Een grondspot die werkt op zonne energie is zo ongeveer in een letterlijke handomdraai te plaatsen en ook nog eens op vrijwel iedere gewenste plaats.

Solar tuinverlichting vereist heel weinig doe het zelf kennis. Wanneer je een schilderij op kunt hangen, kun je deze vorm van buitenverlichting ook zelf heel gemakkelijk plaatsen. Er is zelfs geen stroom nodig, want de lampen werken volledig op zonne energie. Daardoor kun je de lampen praktisch overal wel plaatsen. Zolang er overdag maar voldoende daglicht is.

Solar tuinverlichting is niet alleen een hele geschikte manier om snel sfeer in een tuin te brengen. Buitenverlichting op zonne energie kan ook nog eens ontzettend gemakkelijk zijn. Doordat de lampen zichzelf op kunnen laden met het zonlicht, is er geen stroomvoorziening nodig. Solar tuinlampen zijn daarom perfect om te plaatsen of ophangen op plekken waar je geen mogelijkheid hebt om elektriciteit aan te leggen, maar wel vaak licht nodig hebt. Bijvoorbeeld bij de voordeur, een tuinpoort of als schutting verlichting. Maar je zult solar tuinverlichting ook tegenkomen bij de brievenbus of deurbel en zelfs in plantenborders en aan muren en schuttingen. Er zijn zeer veel toepassingen voor solar tuinverlichting te bedenken.

Er zijn verschillende soorten solar tuinverlichting te koop. Voor iedere situatie is er dus wel een geschikte oplossing verkrijgbaar. Een solar wandlampen bevestig je gemakkelijk aan een muur, bijvoorbeeld die van je woning, garage of schuur. Of je hangt de solar tuinverlichting aan een schutting. We verkopen ook lampen die je niet eens op hoeft te hangen, maar die je in de grond steekt. Solar tuin spots zijn namelijk ideaal om te zorgen voor verlichting bij je gazon of in tuinborders. Doordat je ze niet hoef op te hangen kun je ze gemakkelijk inzetten en je kunt ook variëren in de plek van de tuinverlichting. Omdat een solar tuinlamp geen stroomkabels nodig heeft, maar overdag wordt opgeladen door middel van het zonlicht, hoef je niet de halve tuin open te graven om in de tuin verlichting te kunnen plaatsen.

Moderne solar tuinverlichting maakt gebruik van LED als lichtbron. Een van de voordelen de LED is dat de lichtopbrengst enorm hoog is, terwijl het stroomverbruik daarentegen heel laag is. Dat maakt LED de allerbeste keuze voor tuinverlichting die werkt op zonne energie. De accu of lithium batterij in de lamp laadt zich overdag in een rustig tempo op en zodra de schemering invalt geven de solarlampen – door hun lage stroomverbruik – nog urenlang licht. Solar tuinverlichting hoeft ook echt niet in het volle zonlicht te worden opgehangen. Ook met relatief weinig zonlicht zal de accu of batterij in de lamp zich voldoende kunnen opladen om te zorgen voor licht tijdens de donkere uren van de dag.

Duizend mensen, duizend wensen. Dat weten wij ook. Daarom hebben wij een grote collectie aan solar verlichting die volledig werken op zonne energie. Er is dan ook altijd wel een solarlamp die wat betreft design of look perfect in jouw tuin zou passen. Van RVS tot kunststof en van modern tot klassiek; er is werkelijk van alles beschikbaar. Dus of je tuin is ontworpen in een relaxte Ibiza stijl of dat je toch meer een fan bent van de klassieke Engelse tuin. Er is altijd wel solar tuinverlichting beschikbaar die er zonder moeite bij past.

  • Gemakkelijk: U hoeft geen kabels te leggen om overal licht in de tuin te hebben. Een solar tuinlamp hangt u gewoon op een plaats waar zonlicht is.
  • Hoogwaardige LED: De LED lampen belasten de batterij van de lamp minder, hebben veel branduren en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en daarom zo goed als onderhoudsvrij.
  • Energiezuinig: Solar tuinverlichting is enorm energiezuinig. De lampen verbruiken geen stroom, maar werken volledig op zonne energie.
  • Lange brandtijd: Door de combinatie van een hoge kwaliteit batterij in de lamp in combinatie met een schemerschakelaar en/of een bewegingssensor hebben solar tuinlampen een lange brandtijd.
  • Voordelig: Eenmalige aanschaf, daarna verder geen stroomkosten meer.