Solar nieuws

Stijlvolle Solar buitenverlichting kopen?

Stijlvolle Solar buitenverlichting kopen?

Je hebt de juiste keus gemaakt door te kiezen voor Solar buitenverlichting. Waarschijnlijk heb je gehoord of gelezen over alle voordelen die je geniet als je kiest voor verlichting op zonne-energie. Het is alom bekend dat het enorm scheelt in je portemonnee en bovendien werk je nog mee aan het verbeteren van het milieu. Nog een groot voordeel is het feit dat je de lampen overal kan bevestigen zonder rekening te moeten houden met stopcontacten en kabels.

Maar welke Solar buitenverlichting past nu het beste in jouw tuin? Op solarwandlamp.nl kun je diverse stijlen en soorten lampen op zonne-energie kopen.

Het kiezen van Solar buitenverlichting

Om een goede keuze te maken voor de aanschaf van Solar buitenverlichting, zetten we de punten waar je op kan letten  voor je op een rij.

  • De energieopname per lamp (2700K geeft ongeveer 8 uur licht)
  • Kleine lampjes voor meerdere lichtpunten, Grote lampen voor wat minder lichtpunten
  • Lichtstraal naar boven, beneden of zelfs naar boven en beneden (de zogenaamde Solar up downlights), lichtstraal de hele ruimte in

Naast deze punten is smaak natuurlijk heel belangrijk. Er is Solar buitenverlichting in de meest leuke stijlen. De kleine vierkante up downlights zijn momenteel heel populair. Ze geven je tuin dan ook een prachtige uitstraling. Kijk ook eens naar het cilindervormige model.

Bovenstaande lampen hebben een moderne uitstraling. Ben je toch meer van het klassieke? Ook voor jou hebben we Solar buitenverlichting in ons assortiment.

Al onze lampen zijn van een zeer goede kwaliteit. Gemaakt van gegarandeerd  roestvrijstaal (RVS) en ze zijn allemaal waterbestendig.

Solar buitenverlichting op schutting of muur

De Solar lampjes zijn heel gemakkelijk te gebruiken als schuttingen verlichting. Zoals gezegd heb je geen last van stopcontacten en kabels. Dat betekent bovendien dat je geen elektricien nodig hebt om de verlichting aan te leggen. Kortom alleen maar voordelen als je kiest voor lampen op zonne-energie! Solar buitenverlichting is eenvoudig online te bestellen op solarwandlamp.nl.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *