Wandlamp zonder snoer

Wandlamp zonder snoer of kabel

Wandlampen voor buiten zijn een prachtige manier om je tuin te verlichten. Toch zit er altijd een minpunt aan verlichting, namelijk de bedrading. Je mooie lamp ziet er altijd een stuk minder mooi uit als je de snoeren en draden ziet lopen. Daarnaast geeft het je ook geen vrijheid wat betreft het plaatsen van de wandlampen. Wil jij eigenlijk al jaren wandlampen zonder snoer? Dan is er nu een oplossing! Wandlampen op zonne-energie zijn namelijk de nieuwste trend op het gebied van buitenverlichting. Naast dat het een duurzame keuze is, is het dus ook een keuze voor alle mensen die zich ergeren aan snoeren bij verlichting. Kies voor een wandlamp zonder snoer!

Wandlampen op zonne-energie

De oplossing voor snoerloze verlichting is dus zonne-energie. Lampen op zonne-energie, ook wel Solar verlichting genoemd, is een opkomende trend die vooral past bij het bewuster leven van veel mensen. Maar naast dat je enorm beperkt op je energiegebruik met Solar verlichting, is het dus ook ontzettend handig als je de snoeren in je tuin wilt vermijden. Dat doe je met de wandlamp zonder snoer!

wandverlichting zonder kabel

Doordat de lampen op zonne-energie werken, hebben ze geen stroom nodig en dus ook geen snoeren. De wandlampen hebben enkel zonlicht nodig om zichzelf op te laden en ’s avonds aan te kunnen gaan. De wandlamp zonder snoer detecteert zelf wanneer het buiten donker wordt met een speciale sensor. Hierdoor heb jij totaal geen omkijken naar de buitenverlichting, zodra ze zijn geïnstalleerd. Op solarwandlamp.nl helpen wij jou aan een wandlamp zonder snoer.

Eenvoudig te installeren wandlampen zonder snoer

Met Solar verlichting hoef jij je niet druk te maken over de bedrading van de lampen. Het enige dat jij hoeft te doen is de wandlampen op de juiste plek installeren. Kies voor de lampen een plek waar ze voldoende zonlicht opvangen. Dit hebben ze namelijk nodig om ’s avonds jouw tuin mooi te verlichten. De lampen hoeven niet per se in direct zonlicht te staan, zolang ze maar niet in de schaduw hangen.

Verder dan het opvangen van zonlicht heb jij geen restricties wat betreft het ophangen van de wandlampen. Je hebt hierdoor veel meer vrijheid dan bij normale verlichting. Daarnaast is het installeren van de wandlampen heel eenvoudig en monteer je de lamp binnen vijf minuten aan jouw muur. Geen draden of kabels. Kies jij ook voor Solar wandlampen zonder snoer?