Solar

Waterdichte slinger tuinverlichting op zonne-energie

Waterdichte slinger tuinverlichting op zonne-energie

Met een waterdichte slinger tuinverlichting weet je zeker dat je van je tuin een gezellig en sfeervol buitenverblijf maakt. Gelukkig hoeft het tegenwoordig niet al te ingewikkeld te zijn om zo’n slinger tuinverlichting aan te leggen. Er zijn namelijk solar lichtsnoeren op de markt gebracht die werken op zonne-energie. Makkelijker kan het bijna niet, je drapeert het snoer daar waar jij dat wil, plaatst het zonnepaneel op een geschikte plek in je tuin, en klaar is de klus! In onze webshop solarwandlamp.nl kun je verschillende uitvoeringen slinger verlichting bestellen.

Steeds meer variatie in slinger tuinverlichting

Er komen steeds meer soorten slinger tuinverlichting bij. Degene die we het meest zien, zij die met de kleine LED lampjes. Er zijn al snoeren met maar liefst 300 lampjes te koop. Deze slingers zijn vooral mooi als ze branden. Wil je ook graag dat je lichtsnoer overdag een leuke blikvanger is? Dan zou je eens moeten kijken naar bijvoorbeeld de snoeren met de koperen ballen of met de lantaarns. Bij deze variant bevatten de slingers 10 of 20 lampen. Daarnaast is er nog de slinger tuinverlichting met daaraan 10 of 20 gloeilampen. Elke gloeilamp is weer samengesteld uit meerdere kleine LED’s. Dit zorgt ervoor dat je meer verlichting hebt per lamp, waardoor je nog meer sfeer creëert.nl. De meeste lichtsnoeren hebben meerdere opties voor constant licht, knipperlicht en verschillende lichtkleuren.

Lichtsnoeren van goede kwaliteit

Onze slinger tuinverlichting is allemaal waterdicht en vorstbestendig. Dus je kan de hele winter door genieten van een gezellig verlichte tuin. Bovendien zijn er lichtsnoeren die op te laden zijn via USB. Stel je voor dat je een feest wil geven en het weer is zo slecht, dat je de batterij met geen mogelijkheid op tijd volgeladen krijgt. Maar in eerste instantie is Solar verlichting natuurlijk bedoelt om te branden op zonne-energie.

Waterdichte slinger tuinverlichting bestellen

Kijk rustig even in onze webshop en je zal zien dat er een geschikt lichtsnoer voor jouw tuin bij is. De lengte van de snoeren verschillen natuurlijk door de hoeveelheid lampjes waarover het snoer beschikt. De kabel tussen het eerste lampje en het zonnepaneel is meestal ongeveer 2 meter. Genoeg speling dus, om het snoer op de juiste plek te installeren. Solarwandlamp.nl verkoopt alleen goede kwaliteit solar tuinverlichting. Zodra we je bestelling ontvangen, gaan we voor je aan de slag!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *