Solar

Werkt Solar tuinverlichting in de winter?

Werkt Solar tuinverlichting in de winter?

De reden dat mensen nog twijfelen over het aanschaffen van Solar verlichting, is omdat zij zich afvragen: Werkt Solar tuinverlichting in de winter? Immers, het zonnepaneel in de Solar lamp dient door de zon opgeladen te worden. Zodoende kunnen op hun beurt de oplaadbare batterijen weer voorzien worden van elektrische energie. In een blog “Hoe werkt Solar verlichting?” op onze website solarwandlamp.nl, kun je uitgebreid lezen hoe dit in z’n werk gaat. Nu is het niet perse nodig dat de zon schijnt om het zonnepaneel op te laden. Ook van daglicht raakt het paneel, en daarmee dus ook de batterijen, uiteindelijk vol.

Laden Solar lampen voldoende op in de winter?

Werkt Solar tuinverlichting in de winter? Jazeker werkt dat! Energiebesparende technologie (power saving technology) geeft minder kracht, maar langere brandtijd. Natuurlijk werkt dat in de zomer op lange lichte dagen beter, dan in de winter op korte donkere dagen. Maar het werkt wel!

Het laden van Solar tuinverlichting is niet alleen afhankelijk van de hoeveelheid licht op een dag, maar er spelen hierbij meer factoren een rol. Bijvoorbeeld, de grootte van het zonnepaneel is bepalend voor de hoeveelheid licht wat opgenomen kan worden op een dag.

Bovendien kun je invloed uitoefenen op het minder snel leeg raken van de oplaadbare batterijen. Het soort Solar lamp heeft hier zeker mee te maken. De ene lamp geeft meer lichtopbrengst (lumen), dan de andere. Lees onze blog “Wat betekent lumen” voor meer duidelijkheid. Dan zijn er nog de lampen met bewegingssensoren. Deze verbruiken alleen energie als ze beweging detecteren.

Antwoord gekregen op de vraag: Werkt Solar tuinverlichting in de winter?

We hebben zo goed mogelijk antwoord gegeven op de vraag: Werkt Solar tuinverlichting in de winter? Je kan natuurlijk ook een batterijoplader aanschaffen om de batterijen mee op te laden, maar door middel van zonlicht is het natuurlijk energiezuiniger. En dat is toch meestal de reden om over te gaan op Solar tuinverlichting.

Neem eens een kijkje in onze webshop solarwandlamp.nl! Daar vind je de mooiste Solar wandlampen van zeer goede kwaliteit. Zodra wij je bestelling binnen krijgen, gaan wij ermee aan de slag en zorgen voor een voorspoedige levering!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *